#intranetwork-seminaari saa jatkoa syksyn aamiaistilaisuuksilla – ilmoittaudu mukaan nyt!

Keväällä 2015 Ambientian ja Sinisen Meteoriitin yhdessä järjestämä, ylistävää palautetta kerännyt #intranetwork-seminaari saa nyt syksyllä jatkoa kahden aamiaistilaisuuden muodossa. Ensimmäinen järjestetään pe 23.10. ja toinen pe 27.11.2015, kumpikin idyllisessä Café Ekbergissä Bulevardilla. Näissä tiiviissä mutta vapaamuotoisissa tilaisuuksissa pureudutaan yhteen keskeiseen aiheeseen case-esimerkin avulla, mahdollistaen myös verkostoitumisen ja keskustelun muiden samojen asioiden parissa työskentelevien kanssa. Ilmoittaudu mukaan pian, sillä paikkoja on rajoitetusti, ja ne todennäköisesti menevät pian!

intranetwork aamut ambientia sininenmeteoriitti

Toivoisimme, että valitset sinua enemmän kiinnostavan tilaisuuden ja ilmoittautuisit vain toiseen, jotta mahdollisimman moni pääsee osallistumaan edes jompaan kumpaan. Kiitos!

Tutustu ja ilmoittaudu pe 23.10. tilaisuuteen täällä:

#intranetwork-aamu: Viestinnän johtaminen ja intranet

Tutustu ja ilmoittaudu pe 27.11. tilaisuuteen täällä:

#intranetwork-aamu: Sosiaalinen intranet meni teatteriin

Keskustelua käydään myös Twitterissä. Lue näiden tilaisuuksien sekä kevään seminaarin twiitit aiheella #intranetwork. Voit myös tutustua tarkemin kevään seminaarin materiaaleihin sivulla http://www.sosiaalinenintranet.fi/intranetwork/.

Kirjoittaja: Aino Heiska
Aino works at Ambientia as a consultant and is passionate about digital business and social intranets.
Jaa tämä kirjoitus:

Kommentoi