#intranetwork lähestyy ja ohjelma tarkentuu!

Suomen suurin intranet-aiheinen seminaari #intranetwork (23.4.2015) on jo oven takana, ja nyt on hyvä aika kertoa taas hieman lisää päivän sisällöstä.

Ilmoittautumisen yhteydessä olemme tiedustelleet intraneteissä erityisesti kiinnostavia aiheita. Ylivoimaisesti suosituin vastaus on ollut liiketoiminnen tukeminen intranetin avulla. Osittain tästä syystä olemme valinneet päivän avaavaksi keynote-puhujaksi Helsingin yliopistolle vastikään väitöskirjansa tehneen viestinnän valmentaja Hanna Salmisen, joka on puhunut erityisesti viestinnän strategisen merkityksen sekä viestintäjohdon liiketoiminnallisen osaamisen (ja yhteistyön ylimmän johdon kanssa) puolesta. Hanna tulee puhumaan otsikolla ”Strateginen vuoropuhelu tuottaa parempaa bisnestä!”.

Niille, jotka pohtivat alustavaihtoja tulevalle intranetilleen, meillä on myöskin ilouutisia: Olemme saaneet tilaisuuteen kumppaneiksi ja siten ratkaisujaan halukkaille esittelemään kaikkien Suomessa yleisimmin käytössä olevien intranet-alustojen valmistajat: Microsoft (Office365/SharePoint), Liferay sekä Atlassian (Confluence). Osallistujilla on siis mahdollisuus keskustella tapahtumassa myös alustojen eroista ja kehityssuuntauksista. North Patrolin Perttu Tolvanen tulee avaamaan tämän keskustelun puheenvuorollaan ”Intranet-alustan ja kumppanin valinta”.

Tilaisuuden sijainniksi on varmistunut Hakaniemessä, hyvien kulkuyhteksien päässä sijaitseva Paasitorni. Vaikka kyseinen tila onkin suuri, ei se kuitenkaan jää autioksi, sillä tilaisuuteen on jo tähän mennessä ilmoittautunut 200 henkilöä – ja mukaan mahtuu vielä, joten nähdään #intranetworkissä! Ilmoittautuminen on edelleen käynnissä tapahtuman sivulla. Huomaathan, että vaikket pääsisi paikan päälle seuraamaan ohjelmaa, voit ilmoittautua myös striimikatsojaksi ja nauttia seminaarista vaikka kotisohvaltasi!

Kirjoittaja: Aino Heiska
Aino works at Ambientia as a consultant and is passionate about digital business and social intranets.
Jaa tämä kirjoitus:

Kommentoi